Helgens bravader.

Det har varit så skönt att vara lediga i helgen med soligt väder och trädgårds arbete. Planterat endel och tagit bort 2 tilfälliga land och så har jag tagit bortett sråltråds staket som är gräns mellan vårat och grannens. Gubben hade redan satt dit ekstolpar som är jätte fina men jag hoppas att vi kan göra gärsgård men det får vi se om det det blir av. I veckan ska jag få ett land som är ca 9 m långt att plantera i det löper runt soldäcket så det är rätt svårt att komma på vad vi ska plantera där i. Det tål att fundera på!!

I morgon

Det är en dag som jag längtar efter för då ska jag hämta data och jag hoppas att den fukar nu! Det värsta är att alla adresser är borta på favoriterna och mailen så det tar väl lite tid att leta upp allt igen.

Datan e sönder...

... så nu har vi fått en låne dator, tur det. här kommer en bild på loppade saker!!

Bättre

Har iobbat i dag och igår och jag mår bättre men det har varit jobbigt, så här förkyld har jag inte varit på många år. Hoppas att snuvan oxå går över snart så man vågar sola lite!!

Dagens loppis

I dag har jag varit på loppis och detta blev dagens kap
En strööe nalle, en nalle från Bukowski, 2 väskor, kruka från Witt. Vasen (som har ett hjärta på) är från Västergården. Missade att ta med en ljuslyckta som är av mässing  är som ett halvt klot med en försänkning för värmeljusEn sjukdom till!!

Nu har jag inte bara bloggtorka utan är superförkyld, ont i halsen, hes, och i morse när jag vaknade (4,30) hade jag ont i bihålorna. Nu på eftermiddagen så har piggnat till så pass att jag och Lisen varit några meter utanför huset och plockade Vitsippor, Plockade Tusselago i går!

Har fått en sjukdom....

.... som heter bloggtorka, hoppas att det går över om ett tag!! Har fått ta det lugnt ett tag för jag är fortfarande öm i ryggen och som det inte var nog så fick jag allergi i går för att jag tagit in videkvistar. det gick över efter medicin och ett himla kliande i ögonen och snytande. Nog med klagande.

I dag har jag och Lisen varit på Loppis och fyndade 2 lampor i papp som är en massor av utstansade blommor, en stålrörs hylla med 3 plan som går att dela på, glaskupa med järn fötter, ljuslyckta i keramik med ekollon på


RSS 2.0