Fixar dag,

I dag har jag haft massor att göra, Först åkte vi till Eks lilla bod där jag köpte garn, sedan for vi till  stan och köpte en kofta på Åhlens, handlade mat på Willys. Sist kollade vi den nya djur affären som öppnat i stan, vi kopte godis till Snuffan och ska dit när de fått in fiskar. Väl hemma så åt vi och resten av dagen har det varit städning på schemat för i morgom så kommer min låtsas moster med barn och barnbarn + syrran med familj. : )

Jag har ju glömt...

...att visa min sjal som jag stickat färdigt.

Ljus lykta

Har virkat mormors rutor och sytt ihop lagom att ha runt fyrkantiga glas & så här blev resultatet...
    

Smycken

Virkat en ring och ett armband ; )

Virkar

Håller på att virkar en sjal, det är jätte kul & jag har lärt mej att läsa beskrivning (tack Eva & Irene) Får tvinga mej att göra städning mm. Den ser stor ut men det är mycket kvar!!

Attans!!

Har panne knack!! Just när solen sliner och jag vill ut på promenad!!

Lite pyssel son jag gjortOch i går var jag på Stick cafè hos Eks lilla bod, ett super mysigt ställe där de säljer garner mm. Blev bara tvungen att köpa garn till en sjal till och bomulls garn till en sjal som jag ska virka!! Mer om detta när jag blir klar !!

Hinner inte med..

... att blogga så mycket nu fast jag har semester så e det tusen järn i elden. Vädret e super dåligt, var fint i går men i dag e det samma visa! Vi hörs!!

Bakelse!!

Har gjort en virkad bakelse och de gav mersmak så nu ska jag göra en till åter kommer till er senare med den!!  Garanterat kalori fria!! Tack EB för receptet!!


Kläder

I halmstad köpte jag en blus på Åhlens & igår var det rea på Generös i stan och då köpte jag en Jacka/blus, Blir nog bra på både dop i år & konfirmation nästa år. Köpte oxå ett par "alladin" byxor i t-shirts tyg de blir bara att mysa i.
                       

Efteråt..

.. åkte vi till Halmstad och åt och gick på stan och loppade 2 järngrodor . Var på systemet och köpte katt vin med flaskan i ljusgrönt, lisen samlar dem på sitt rum (tomma) men en ljusblå har jag i köket.
Efter att vi varit på stan så åkte vi till Tylesand där Lisen badade det var faktiskt riktigt varmt i vattnet.
På hem vägen så åkte vi förbi där min mormor var född och där min mamma var född och till sist stannade vi till vid mormors & morfars grav. Vi var hemma vid 22,30 tiden, trötta och nöjda.


Spenshult

I tisdags var jag och Lisen ute på en resa som blev rätt lång. Jag hade tid hos en läkare på Spenshults reumatiker sjukhus för koll av lederna. Det blev provtagning, undersökning & röntgen. Läkaren sa att det inte var en klassisk reumatism men att de skulla kolla röntgen och jag ska komma tillbaka på  återbesök. Jag fick ny medicin och än så länge verkar den vara bättre än den förra så jag får hoppas på att det inte blir några biverkningar.
Det var så vackert runt sjukhuset så vi gick en lång runda, bilden är tagen när vi stannade för fika lite före. 

 

Sjal i brunt!

För ett tag sedan köpte jag brunt bomulls garn som var lite grövre garn och nu e den färdig.


I dag ...

.... sol
åska
regn
sol
gräva landet
svettigt
stickat
klar!!
fika med Lisen <3
BLOGGAT!!

Klar!!

Har stickat en sjal till och den blev klar i dag!! Skön att ha till hösten; )

Onsdagen

I går var jag och jobbade Lisen var med på Erikshjälpen och hon köpte kläder, halsband, bok. Jag hittade inget : ( Men det är ju inte ofta det händer. Det var ett jobbigt väder i går, regn sol fuktigt och unket så det gick knappast att vara ute. Blev lite bättre när det åskat och regnat som bara den. På morgonen var det dimma och så här såg det ut hemma...

På kvällen var jag och plockade smultron i våra två land ett med röda & ett med vita smultron. Super gott!!!

Syrrans katt

Syrran har en så fin katt men han e så vindögd så han ser nog dubbelt, men söt de e han!!

Moster för tredje gången!!!

I söndags så blev jag moster för tredje gången och allt har gått bra. Jag drog en lättad suck när jag fick ett mms med en bild på den lilla tjejen hon vägde 3830g och var 50 cm lång.
I tisdags var vi och hälsade på, jag och Lisen satt och höll henne länge det var så mysigt!!! Vi hade gjort en blöjtårta, det är hål i mitten och där stoppade vi 2 st boddis (hur tusan det nu stavas), burk med tvättservetter & bitring. Överst satte vi en nalle som var så söt,
 


RSS 2.0