Solsting!!

Fick lappsjuka i dag och ville ut och åka men jag fick inte med mej någon så jag åkte själv. Det blev en loppisrunda såklart!!! Först blev det loppis i Horda vid fotbollsplanen sedan var jag och kollade på rödakorsets loppis, sedan for jag till Rydaholm och kollade 2 loppisar. Mina fynd blev detta

En skinn väska, katt bok, keramik fat, handleds skydd, plastställning (till halsbanden som vi säljer på loppis) 

Loppis

I dag blev det kläder långt pärlhalsband rese smycke skrin & bok till Lisen, tröja till gubben, plåtask, kuddöverdrag
   

Dagen som varit

SOL
JOBBAT
LOPPIS
JOBBAT
HEM
ONT
VILAT FÖTTERNA
JORDGUBBAR
MUMS


Härlig sommar dag!

Har varit med Lisen hos tandläkaren reglerat tandställningen. Efter åkte vi till B-young det blev en Jeans klänning & shortsdress till Lisen & en skjort klänning och bolero till mej, sen tankade vi det e ju en upplevelse för sej för det e sååå spännande att se vilket pris per liter man får betala :( Var inne och kollade på Greens och det blev en topp till mej. Sist var det Ica. Väl hemma var det en hel del att göra som tvätt mm. I går gjorde vi klart en till sten rabatt med 3 stenar som jag satt krukor på.

Midsommar

Har varit dåligt väder i midsommar så det blev ingen dans,  jag och Lisen åkte till graven och satte dit midsommar blommor. Där blommar det så vackert, har varit jobbigt med saknaden nu när Gubben fyllde år och Lisen slutade skolan. När vi varit vid graven åkte vi till coop och handlade det sista. Väl hemma åt vi sill & potatis, super gott. Jag och Lisen plockade blommor till kök och badrummet. Vid ca 17,30 kom ett par kompisar till oss och Lisens kompis hit och vi grillade och åt, sedan var det så dåligt väder så det blev film kväll.


Pappers klämma

Mitt loppisfynd i närbild!!

Loppis

För ett tag sedan var fynden på loppis dessa!! Sjal, Negativ lampa, duk, nötknäckare (grå mojjen i mitten) Keramik skål, 2 galgar, papper klämma.


Virkade lock

Har så mycket att göra nu så jag har svårt att hinna med att blogga.
I dag är det fint väder så det blir nog en sväng till Mohedas loppisar, sedan är det dags att rensa i mina snultron land. Har redan smakat några.
Har virkat lock till burkar och de blev riktigt söta tycker jag!
                                                

Härlig helg

I helgen har vi haft gubbens bror och hans sambo här och i går var resten av släkten här och firade gubbens 40 års dag ( som är i veckan). Hade beställt smörgås tårta och prinsess tårta på City Gross och alla sa att det var jätte gott!!! Liten bit smörgås tårta och det smakade lika gott i dag! Det värsta är att helgen är snart slut och i morgon ska Lisen på klassresa, bara över dagen men jag blir orolig som vanligt när hon ska någon stans. Men man måste leva även om oron finns där.


Kommentarer!!!

Jag efterlyser kommentarer på mina inlägg, det skulle vara kul!!!!


Ledig

Igår så jobbade in så jag kunde vara ledig i dag, eller ledig är väl fel ord. Jag städar och har tvättat fönster. Nu Har jag rast!! ; ) I går var jag på Erikshjälpen det blev lite fynd. Citrus pressen har designats av Nigella Lawson, stor glasburk & "trassel" som man snurrar runt en krukväxt. På Röda korset blev det 2 st gardiner som jag hängde runt bordet där mitt akvarium står (bilder på detta vid ett senare tillfälle).

                                

RSS 2.0