Konfirmation

I dag har vi varit på konfirmation i Värnamo kyrka, det var min kompis son som var huvudperson i dag och då menar jag på flera sätt. De hade övat in 2 olika spel och i det ena hade han huvudrollen med massor av repliker och de var jätte duktiga!!!
 Efter var det kalas hos familjen, det har varit en jätte trevlig dag & vädret kunde inte varit bättre

.  
           

Ledig!

Jag är ledig i dag, men hemma väntar massor av arbete. Jag ska städa och vika tvätt så jag kan tvätta mer. Visst låter det spännande??!! Jag ska försöka att pyssla lite oxå men det får jag se om jag hinner. Lisen var hos tandläkaren i går och ändrade tandställningen efter det åkte vi till Karlssons och hon fick en bok om Scrapbooking. Kollade oxå i den och den var riktigt bra så jag kanske ska testa och se om det är något för mej. ska bara hitta ett album som e fint!

Katt mamma

Jag och Lisen fick syn på en katt på gården i onsdags och den kom fram och kelade. Han var undernärd uttorkad och hade en tova från mitten av ryggen och ner till svansen. Som om detta inte var nog så hade han fullt av fästingar. Han var inte kastrerad och varken chippad eller märkt. Ingen efterlysning på internet eller hos polis. Har alldrig varit med om en så snäll katt och så kelig!! Ringde Djurensvänner i Växjö och vi bestämde att träffas i Växjö vid djursjukhuset och kolla upp honom. Han var frisk som tur var och fick komma till ett katt hem.
Det är så synd att vi inte kan ha fler katter som det är nu. gosigare katt än denna har jag aldrig mött och jag fäste mej vid honom fast vi bara haft honom i ca 2 dygn.


Lite dålig bild på honom men det var omöjligt att ta kort för han skulle bara gosa!!

Keramik freak

Har i några år samlat på keramik i blått och brunt och jag vet inte vart det kommer ifrån. Är det någon som vet?(Krukorna, vänster yttersta ljus lykta keramik bönan & ägget är annan keramik)( Vestlands lefsa köper man i Norge, fick skicka bud med min snälla loppis kompis Ingegerd!!! Tack igen!!)


Onsdagens loppis

Det blev keramik och en sminkväska till Lisen. 

 


Solig morgon!

Vaknade till helt underbart väder med sol så det blir nog varmt i dag. När gubben vaknat så ska vi lägga sten i sättsand som gubben redan har hällt i och slätat ut på norrsidan av huset. Vem tror ni har gått i det ..... jo någon av katterna!!! Så där finns nu små fina spår efter katt tassar. ; )


Solsken

I dag skiner solen lika gott som igår men det är lite kallt. Såg att syrenerna håller på att slå ut och vi har små Liljenkonvaljer och de doftar underbart, det är bara synd att allt går så fort man får försöka att inte glömma bort att njuta.


Äntligen

I går fick jag besked om att jag fått igeno min remiss till reumatulogen & jag fick komma till Spenshult. Tvekade först och kollade med skötreskan här hemma om man inte kunde få komma till Jönköping, men hon sa att det är bara att grattulera för de är bäst och har jag fått tid där så tyckte hon att jag skulle åka.
Kollade med dem i Spenshult hur lång tid undersökningen kommer att ta & vad de kommer att göra.

RSS 2.0