Tisdag.

I dag har jag jobbat och det har gått bra, men visst känns det i armarna!! Hade helst velat vara ute och fotat ute för det var så vackert, dimma frost snö och en soluppgång som hette duga
Skickar ett tack till Ann-Louise för kommentaren, jag har kollat in din nya sida men jag fattar inte om det e min dator som krabbar för jag kan inte se dina bilder eller kommentera men jag ska försöka igen!!
Köpte färs och har gjort hamburgare och det verkade vara godkänt och till efterrätt har jag köpt semlor dagen till ära.
Nej nu ska jag kolla på Vickan och Daniel på TV det är väl ingen som undgått vad som är på väg att ske!!?? 
Kram Bittan
 

Pysselfnatt.

Har fått för mej att jag skulle virka och fick inspiration från en virkblogg så det blev små ljus lycktor med virkade fodral. De vita & blå ska stå i köket och de gröna ska Lisen få. Kram Bittan                         

AJ AJ

Hej på er där ute här händer inte mycket, har fått en låsning i ryggen så att nerver kommit i klämm och det går ut i armarna. Det började i onsdags i vänster arm och när det inte hade gått över kl 24,00 trots att jag hade tagit smärtstillande så åkte jag in till Akuten och de kollade så att det inte var något med hjärtat. Det visade sig att det var nerver i klämm och igår så var det dags för höger arm och det gör så attans ont. Ringde Lotta min "massörska" och hon sa att jag skulle ta det lugnt med armen så ska hon kolla mej i veckan. Hon e guld värd!!!!!. Nu ska jag in till stan och köpa alvedon så jag klarar mej i helgen och det blir en runda till loppis oxå. Kram Bittan

Nu funkar den igen!

Här har det krabbat med internet så man kan bli galen, men nu ikväll så hoppas vi att det problemet är löst. I dag så var jag och Lisen inne i stan och då passade vi på att käka på Lilla krogen de har en jättegod buffe vid lunch som är med massor av Asiatiska rätter. Vi jobbade lite så att vi inte behöver gå upp så tidigt i morgon när vi ska jobba. Får skriva mer i morgon för nu e det läggdags för mej!!
Kram Bittan


Virus både här & där

Är det inte Lisen som har virus så är det datan som har och vi fick in ett attans så krabbigt oxå. Det blev tillslut så att han som lagade datan fick ta ut hårddisken och köra den utanför datan igenom en annan hårddisk och spara in bilder mm för att tillsist göra en omformatering. Jobbigt att vara utan datan, men nu funkar den igen!!
I dag var jag och Lisen på erikshjälpen och köpte en midjekort skinnjacka och en puma väst till Lisen och jag köpte en bruka godisskål, keramik salt och peppar mått, Kostaboda ljuslyckta. Sedan bar det iväg till Ica för att handla mat. På väg hem så köpte vi pizza så det har bara varit slappt idag.
Var på massage igår och det känns i dag, är öm i  skinnet över hela ryggen. Men det blir bättre om jag går någa gånger så att musklerna i ryggen inte är så knöliga.
I kväll blir det mys framför tvn med snask mm. 

Kram Bittan


Söndag

I dag har det varit super fint väder sol och kallt, så Lisen har legat i en sovsäck i solstolen och fått lite sol. Hostan har varit bättre idag men nu i kväll hon igång igen!! Blir hemma dag i morgon med. Jag ska försöka jobba in tisdagen om Lisen behöver vara hemma den dagen oxå. Har lagat saffransgryta med kyckling och till det gjorde vi färsk pasta, supergott!!!
När vi dukat av så gick vi ut och tog en promenad ner till sjön och kollade isen. den var blank men det knakade i den långt ut. Nu ikväll så kollar vi på tv det är det super knäppa japan programmet på 6:an. Kram Bittan


           


RSS 2.0